Egyéb

Sötét, magányos átok: ezt hallgasd olvasás közben!

A Könyvmolyképző Kiadónak hála hazánkban is megjelent Brigid Kemmerer Sötét, magányos átok című regénye. Ennek örömére a Blogturné Klub bloggerei bemutatják ezt a Szépség és a Szörnyeteg meséjén alapuló történetet, mesélnek élményeikről, miközben érdekfeszítő extra tartalmakkal színesítik a turnét. Tartsatok velünk, ismerjétek meg Emberfallt, és vigyétek haza a kiadó által felajánlott regény egy példányát.

Néhány napja olvastam el a Sötét, magányos átkot, mely a Könyvmolyképző Kiadó legújabb, brutálisan jó YA-fantasyja, és hamarosan értékelést is írok majd róla, de előtte szerettem volna megmutatni azt a playlistet, amelyet a regény eredeti kiadója, a Bloomsbury állított össze a könyvhöz. Ha azok közé tartoztok, akik szívesen hallgatnak a könyvhöz illő zenét olvasás közben, akkor garantáltan imádni fogjátok ezt a listát, melyben nagyon sokféle dal kapott helyet, de többé-kevésbé mind passzol a Sötét, magányos átokhoz.

Íme a playlist:

Ha ezen felül is szeretnétek még zenéket hallgatni az olvasás során, akkor természetesen A szépség és a szörnyeteg zenéje is jó választás, hiszen a regény alapvetően ebből a történetből indul ki. Én imádom ezeket a számokat, úgyhogy most is szívesen hallgattam őket, ráadásul némelyik tényleg jól passzol a történethez:

Jó zenehallgatást, és persze jó olvasást nektek!

NYEREMÉNYJÁTÉK

Mostani játékunk során olyan könyvcímeket keresünk, melyek a Szépség és a Szörnyeteg történetén alapulnak, vagy éppen azok retellingjei. Tehát nincs más dolgotok, mint megfejteni a hiányos címeket, majd a megoldást beírni a Rafflecopter doboz megfelelő sorába.

Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.

Feladat:

E_E_  É_SZA_A

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai:

03. 28. Sorok Között
03. 30. Fanni’s Library – Retellingek
04. 01. Dreamworld – Idézetek
04. 03. Hagyjatok! Olvasok! – Szépség és a Szörnyeteg filmfeldolgozások
04. 05. Utószó – Playlist
04. 07. Fanni’s Library
04. 09. Csak olvass!
04. 11. Csak olvass! – Fanartok
04. 13. Hagyjatok! Olvasok!
04. 15. Dreamworld
04. 17. Utószó
04. 19. Readinspo

A könyv adatai:

Oldalszám: 528
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Fordító: Molnár Edit
ISBN: 9789634578550

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük